22 March 2018

HEBBUS! GROEIT!

Hebbus! is groter gegroeid!

Er is een nieuwe ruimte bijgekomen aan de Marsweg 35.

Speciaal voor het opbouwen van bedden en meer banken.

Ook wordt de kledinghoek groter gemaakt!

23 January 2018

HEBBUS! RUIMT OP!

We doen het gewoon weer!

De laatste en de 2e zaterdag van de maand alles voor 50%!

Kom langs!

En zegt het voort!

De eerst komende zaterdag is 31 maart a.s.!

5 September 2017

Hebbus! winkel Marsweg 35

5 September 2017

Nieuwe Hebbus! Marsweg 35

De nieuwe Hebbus! winkel vindt u op de Marsweg 35. Dit is naast Bruynzeel keukens. De lokatie Klimopstraat 1-b is gesloten.

13 March 2017

UIT DE STENTOR.

Op zoek naar een tweedehandswinkel in Zwolle? Laat Zwolle nou te gekke tweedehandswinkels hebben. Je vindt er de mooiste ‘vintage’ schatten. We delen daarom onze vijf persoonlijke favorieten met jullie.

Waarom dit onze persoonlijke favorieten zijn? Het zijn stuk voor stuk winkels met een hart. Naast het verkopen van mooie tweedehands items zetten ze zich ook in voor maatschappelijke projecten.

Stichting Hebbus! is een kringloopwinkel aan de noordkant van Zwolle. Het unieke aan deze kringloop? Ze hebben ook een webwinkel!

En dat laat ons vintage hartje sneller kloppen. Eerst online de tweedehands schatten op de kop tikken en dan met scheurende banden naar de winkel. Kun je gelijk even in real life kijken of je niks nieuws hebt gemist, terwijl je wacht op je online items. Wat ons betreft een win-winsituatie.

Bij Hebbus! vind je meubelen, wit- en bruingoed, kleding, boeken en kleingoed. Kortom, een complete kringloopwinkel van nu. Extra leuk om te weten: je krijgt een kleine attentie wanneer je een bezoekje brengt aan Hebbus!.

Wij zijn op zoek naar:
- Vrijwilligers - meer informatie »
- Stage lopen bij Hebbus!? - meer informatie »
Meppelerstraatweg 15 • Klimopstraat 1b • 038 4537423 • hebbuszwolle.nl • info@hebbuszwolle.nl