26 June 2017

ZOMER BIJ HEBBUS!

We hebben inmiddels zomerse temperaturen bereikt! De zomervakantie staat voor de deur!

Hoogste tijd om de zomerkleding bij Hebbus! in de opruiming te doen!

Daarom: alle zomerkleding voor de halve prijs! (zolang de voorraad strekt)

13 March 2017

UIT DE STENTOR.

Op zoek naar een tweedehandswinkel in Zwolle? Laat Zwolle nou te gekke tweedehandswinkels hebben. Je vindt er de mooiste ‘vintage’ schatten. We delen daarom onze vijf persoonlijke favorieten met jullie.

Waarom dit onze persoonlijke favorieten zijn? Het zijn stuk voor stuk winkels met een hart. Naast het verkopen van mooie tweedehands items zetten ze zich ook in voor maatschappelijke projecten.

Stichting Hebbus! is een kringloopwinkel aan de noordkant van Zwolle. Het unieke aan deze kringloop? Ze hebben ook een webwinkel!

En dat laat ons vintage hartje sneller kloppen. Eerst online de tweedehands schatten op de kop tikken en dan met scheurende banden naar de winkel. Kun je gelijk even in real life kijken of je niks nieuws hebt gemist, terwijl je wacht op je online items. Wat ons betreft een win-winsituatie.

Bij Hebbus! vind je meubelen, wit- en bruingoed, kleding, boeken en kleingoed. Kortom, een complete kringloopwinkel van nu. Extra leuk om te weten: je krijgt een kleine attentie wanneer je een bezoekje brengt aan Hebbus!.

30 January 2017

banken stoelen en tafels

Hebbus! ruimt op! Banken, stoelen en tafels voor de helft van de prijs! Let op de 50% STICKER!

15 March 2016

Hebbus! ZOEKT JOU!

Hebbus! heeft weer plaats voor nieuwe vrijwilligers.

Ben je handig? Ben je klantvriendelijk? Kun je goed sjouwen? Kun je met de kassa omgaan? Wil je onze winkel inrichten? Of ben je een goede chauffeur?

Reageer via de contact-button van de site.

Er zijn verschillende functies beschikbaar.

 

27 January 2016

WINKEL IN VERBOUWING!

De Hebbus! winkel aan de Klimopstraatweg 1-b in Assendorp wordt compleet gemetamorfoosd! De nieuwe kledinghoek is inmiddels gereed. Ook de nieuwe meubelhoek is klaar. De bedden staan anders opgesteld en er is meer ruimte voor kleding gekomen. En voor de lange zomeravonden: de boekenhoek is geheel anders geworden!

Kortom een bezoekje waard!

 

061

Wij zijn op zoek naar:
- Vrijwilligers - meer informatie »
- Stage lopen bij Hebbus!? - meer informatie »
Meppelerstraatweg 15 • Klimopstraat 1b • 038 4537423 • hebbuszwolle.nl • info@hebbuszwolle.nl